Kedves meglévő és leendő Vendégeink!

Az utóbbi időben sajnálatos módon gyakran előfordult hogy a lefoglalt apartmanba nem érkezett meg a vendég nem is tájékoztatott minket hogy nem tart igényt a apartmanra. Elvéve ezzel a lehetőséget másoktól, akik szívesen töltötték volna pihenésüket nálunk.

Kérjük, ne vegyék bizalmatlanságnak részünkről de mivel kapacitásunk behatárolt és szeretnénk a kedvére tenni azon vendégeinknek, akik valóban szívesen látogatnának el hozzánk a foglalási igényeket a továbbiakban a következő gyakorlat szerint kezeljük:

* Telefonos érdeklődés mellett e-mailben is kérjük elküldeni a szállásfoglalásra vonatkozó kérést.

Az egyeztetést követően opciós foglalásként jegyezzük be az igényt, melyről visszaigazolást küldünk.

Az opció időtartama 3 nap, ez idő alatt a foglalás véglegesítéséhez a szállásdíj 30 %-át kérjük postai rózsaszín csekken, postacímünkre tértivevényes küldeményként.

A csekken fel kell tüntetni a felhasználó nevét, címét, telefonszámát.

Az opció lejártakor illetve a foglaló beérkeztével a foglalást véglegesítjük, ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül. Az opció időtartama kérésre 3 nappal meghosszabbítható. A pénz beérkezését követően előleg számlát bocsátunk ki.

Lemondási feltételek:

  • a foglalás érkezés előtt 15 nappal díjmentesen lemondható, ebben az esetben a foglalót visszautaljuk.
  • 14 – 8 nappal az érkezés előtt a teljes szállásdíj 50%-a
  • 7 – 4 nappal az érkezés előtt a teljes szállásdíj 75%-a
  • 3 nappal érkezés előtt valamint meg nem érkezés esetén 100% azaz a teljes szállásdíj fizetendő

A szállásdíjat előre kell kifizetni a megérkezés után a kívánt napokra, melynek kiszámítását az eltölteni kívánt éjszakák képezik.

Ha a megérkezéskor derül ki hogy kevesebb vendég érkezett meg mint amennyi a lefoglalt létszám volt, akkor is a teljes szállásdíj fizetendő!

A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

Az épületben dohányozni szigorúan TILOS!  Amennyiben a szállásadó a tiltás ellenére észreveszi hogy az apartmanban dohányzás történt, a vendég ezáltal súlyosan megszegi a házirend szabályát, ezért a szállásadónak jogában áll a vendéget az apartmanból azonnali hatállyal meneszteni.

Ha bármilyen egyéb kérdésben segítségére lehetünk, készséggel állunk rendelkezésre. Kérjük foglalását a visszaigazolás kézhezvételekor e-mailben, telefonon megerősíteni szíveskedjen a stornózási feltételek elfogadása mellett!

A szálláshelyet 14.00 – 21.00 óra között  lehet elfoglalni!